Espanya és fracàs

Països Catalans són progrés

Iratzarri a Tarragona.

El proper 2 de desembre, a les 12 del migdia al Casal Rovira i Virgili (Carrer Reial 5-7), Aner Sertutxa, membre de la Secretaria de Comunicació d’Iratzarri (les joventuts d’Aralar) farà una xerrada on s’analitzarà la política basca des dels pactes de Lizarra fins a l’actualitat i parlant sobre els diferents actors i fets que s’han succeït.
Actualment Iratzarri està en un proces d’expansió territorial, obtenint una molt bona acollida entre el jovent de l’esquerra abertzale d’Euskal Herria i fent cada vegada més gran el projecte polític d’Aralar, formació present als parlaments de Vitoria, Iruña i Madrid (ambdos a la coalició Nafarroa Bai), com també a molts municipis d’arreu de la nació basca.

Des de les JERC del Camp us convidem a assistir a aquest acte, emmarcat dintre de la campanya “Espanya és fracàs”, i a debatre sobre la realitat política i social d’Euskal Herria i trobar-ne els punts en comú i de diferència amb els Països Catalans.

Anuncis

2 comentaris»

  Alfred wrote @

Company, moltes gràcies per penjar-ho, la veritat és que la conferència va ser tot un èxit, amb una temàtica molt interessant i enriquidora per tots els que no vivim la realitat diària d’EH.

El Camp de Tarragona segueix en peu amb les JERC, els següents actes espero que siguin un èxit igual, i els anem celebrant arreu de la comarca i la futura vegueria.

Una abraçada

  fènix de catalunya wrote @

a costatat he actualitzar la pàgina……

una abraçada a la gent de les jerc de tarragona directament des de Reus.

per cert no vaig poder vindre em sap greu!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: